Kunstroute Zijpe 15 juli t/m 2 september 2012

De gemeente Zijpe is gelegen in de Kop van Noord-Holland.
De buitenexpositie langs de Grote Sloot is elke dag vanaf de openbare weg te bezichtigen. De binnenexposities in de kerken zijn op de zondagen tussen 12:00 en 17:00 uur te bezoeken.
Toegang gratis. In diverse kerken, bij Ooyenbargh Interieurhoeve (Grote Sloot 137) en bij De Heeren van Zijpe (Schagerweg 30b) is koffie/thee verkrijgbaar.


Binnenexpositie in de kerk - Leermeesters en LeerlingenBinnenexpositie in de kerk - Leermeesters en LeerlingenBinnenexpositie in de kerk - Leermeesters en Leerlingen Binnenexpositie in de kerk - Leermeesters en Leerlingen Binnenexpositie in de kerk - Leermeesters en Leerlingen


Wanneer u de gewenste locatie op de kaart selecteert, treft u informatie over de betreffende expositie in de kerk, het betreffende kunstwerk en de kunstenaar of over het project.
 
 
  
 
 
De combinatie van professionele kunst, kunsteducatie en amateur-kunst maakt de Kunstroute Zijpe uniek. Er zijn vijf binnenexposities in kerken en  er is een buiten-expositie langs de Grote Sloot. Daarnaast zijn er diverse activi-teiten en optredens.