Toon je talent tijdens de Kunstroute Zijpe 2012

Zijpe - Van 15 juli t/m 2 september 2012 organiseert de Stichting Kunst¬route Zijpe de 19de editie van de jaarlijkse Kunstroute Zijpe in de gemeente Zijpe. Professionele kunstenaars exposeren werken in een prachtige omgeving, zowel in de natuur als in kerken. De Kunstroute Zijpe 2012 "Voor de Verandering" staat in het teken van het thema verandering. Verandering, in welke vorm dan ook, is de rode draad van de Kunstroute Zijpe. Hier is onder andere voor gekozen door de naderende verandering die Zijpe in 2013 te wachten staat, namelijk een herindeling met de gemeenten Harenkarspel en Schagen. Stichting Kunstroute Zijpe wil tijdens de aanloop naar de herindeling, kennismaken met de fusiepartners en wil ontmoetingen creëren tussen de drie gemeenten.

Ateliers in Kaart
Om de ontmoetingen tussen de gemeenten te bewerkstelligen heeft de stichting diverse projecten georganiseerd, waaronder het project Ateliers in Kaart. Stichting Kunstroute Zijpe wil atelierhouders uit de toekomstige nieuwe gemeente de gelegenheid bieden om zich tijdens Kunstroute Zijpel 2012 te presenteren. U kunt dit doen met een vermelding op onze website met daarbij eventueel de tijden van openstelling van uw atelier tijdens de Kunstroute Zijpe. Ook is er de mogelijkheid om PR materiaal te leggen in de kerken, waar de binnenexposities worden gehouden. Heeft u belangstelling dan kunt u zich aanmelden via: jolijn@kunstroutezijpe.nl. Uw atelier of expositieruimte wordt dan opgenomen op de website www.kunstroutezijpe.nl.

Optredens en impressies
Op diverse expositielocaties (zowel binnen als buiten) vinden tijdens de Kunstroute Zijpe, optredens en impressies plaats. Artiesten uit diverse disciplines, muziek, zang, dans, theater etc., worden uitgenodigd om zich aan te melden via jolijn@kunstroutezijpe.nl. De data en tijden van het programma zijn vanaf juli te vinden op www.kunstroutezijpe.nl.

De Kunstroute Zijpe wordt mogelijk gemaakt dankzij een financiële bijdrage van de gemeente Zijpe, de provincie Noord-Holland, het VSB Fonds, BNG Cultuurfonds, het Prins Bernhard Cultuur Fonds, de Rabobank en regionale sponsoren, zie sponsoren.