Locatie Kampvuurconcert Ku(n)stroute Zijpe aan Zee gewijzigd!
zaterdag 9 september

Gemeente Schagen – Op zaterdagavond 9 september vindt het tweede kampvuurconcert plaats van Ku(n)stroute Zijpe aan Zee. Wegens de slechte weersomstandigheden heeft de organisatie besloten om van locatie te wijzigen. Het Kampvuurconcert zal plaatsvinden binnen in Strandpaviljoen De Strandtent te Callantsoog (Kiefteglop 2).

Op zaterdag 9 september staan er wederom bijzondere en afwisselende optredens gepland. Om 19:30 start Fatima Haring. Zij zal Pop, folk en een vleugje rock ten gehore brengen. Heather Nova is haar grootste muzikale invloed. Vervolgens zal de Juttersgilde Ierse, Franse en Noorse Volksmuziek spelen. Van 20:50 tot 21:10 uur zal Gitaarduo Kreck, bestaand uit Hans van Eck en Rosa Kruyssen, covers van ballads uit de jaren 60/70, zowel Nederlands en Engels, spelen. Ron van Riet (zang) en Jörgen Boots (instrumenten en 2e stem) van 2in1voud zullen de bezoekers verwonderen, ontroeren en laten glimlachen met eigen Nederlandstalige luisterliedjes. Het duo is geliefd om de warme sound en de intieme optredens. De avond wordt afgesloten door Zoet!. Zij spelen akoestische pop uit de jaren '60 tot heden met eigen sausje. Zoet! bestaat uit Chiel Schilder (gitaar-zang), Shanice v.d. Fluit (toetsen-zang), Jonne v.d. Hoek (zang) en Noortje Pater (zang). Prachtige luisterliedjes maar ook Guilty-Pleasures zullen voorbijkomen.
Kortom een afwisselend programma en voor elk wat wils! Voor aanvullende informatie over alle activiteiten van Ku(n)stroute Zijpe aan Zee, de deelnemende kunstenaars en artiesten, locaties en het gehele programma met alle optredens, themadagen en activiteiten, zie www.kunstroutezijpe.nl.

Met dank aan
Ku(n)stroute Zijpe aan Zee wordt georganiseerd door Stichting Kunstroute Zijpe, met dank aan alle betrokkenen, waaronder de vrijwilligers, kunstenaars, artiesten, strandexploitanten, Informatiecentrum Kust, Zand tegen Zee en de sponsoren en fondsen, o.a. de gemeente Schagen, Leader, het VSB Fonds, Prins Bernhard Cultuur Fonds, Triade Huis voor de Kunsten, OFS en Meesterlijk Schagen.

 

KAMPVUURCONCERT zaterdag 9 september


19:30 tot 22:00 Kampvuurconcert Muziek en zang In De Strandtent
(Binnen)
    Onderstaande bands treden op bij het kampvuurkunstwerk van Cobi Dierikix

  Fatima Haring Muziek In De Strandtent
(Binnen)
 
Fotograaf: Noukka_Signe

Pop, folk en een vleugje rock, met Heather Nova als grootste muzikale invloed.
Fatima's eigen muziek is een mengeling van pop, folk en een vleugje rock, met Heather Nova als haar grootste muzikale invloed. Op haar achtste is Fatima Haring begonnen met het maken van muziek en hier meteen verslaafd aan geraakt. Sindsdien heeft de muziek een plek in haar hart veroverd en is een steeds grotere rol in haar leven gaan spelen. Uiteindelijk bleek zingen alleen niet voldoende te zijn voor Fatima en is zij met behulp van Reniet Vrieze (The Pilgrims, RAW workshops) in 2009 begonnen met het schrijven van haar eigen muziek. Sinds 2013 treedt zij hiermee op. www.fatimaharing.nl


 

Juttersgilde

Muziek In De Strandtent
(Binnen)
 

Volksmuziek, Iers, Frans, Noors en muziek om op te dansen.
Volksmuziek, Iers, Frans, Noors en muziek om op te dansen. Violen, altviolen en klarinet.


  Gitaarduo Kreck
Muziek In De Strandtent
(Binnen)
 


Covers van ballads uit de jaren 60/70, Hans van Eck en Rosa Kruyssen
Covers van ballads uit de jaren 60/70, zowel Nederlands en Engels. Hans van Eck en Rosa Kruyssen

  Zoet! Muziek In De Strandtent
(Binnen)
  Akoestische pop, jaren '60 tot heden met eigen sausje. Chiel Schilder (gitaar-zang), Shanice v.d. Fluit (toetsen-zang), Jonne v.d. Hoek (zang) en Noortje Pater (zang)
De smaak van: Zoet! Zoet! geeft je het hele jaar lang de lentekriebels. De band speelt popmuziek uit de jaren '60 tot heden, akoestisch met een eigen sausje. Prachtige luisterliedjes maar ook Guilty-Pleasures zullen voorbijkomen. Met gitaar (Chiel Schilder), piano (Shanice v.d. Fluit) en zang (Jonne v.d. Hoek en Noortje Pater) als basis, is dit fleurige gezelschap ideaal voor op terrassen, feesten en partijen. www.zoet.band

  2in1voud Muziek In De Strandtent
(Binnen)
  Eigen Nederlandstalige luisterliedjes met teksten die je verwonderen, ontroeren, laten glimlachen. Ron v. Riet (zang) en Jörgen Boots (instrumenten en 2e stem)
Al sinds 2000 schrijven Ron van Riet en Jörgen Boots, het Alkmaarse singer-songwritersduo 2in1voud eigen Nederlandstalige luisterliedjes met rake teksten die je verwonderen, ontroeren of laten glimlachen. Het duo is geliefd om de warme sound en de intieme optredens. www.2in1voud.nl